Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Recenze:

Danuše ***
Zklamání za dost vysokou cenu,navonění všech chatiček silnou aviváží,v případě alergie pobyt ve dne i v noci nemožný,jedna noc strávena v autě,druhý den odjezd z kempu,nemožnost dobití baterií elektrokol,strava v restauraci chutná.kemp pouze pro mladší generaci

Danuše ****
Kemp je pro méně náročné turisty,což odpovídá nám,manžel tremp,šlo by trochu vylepšit stravování,jinak spokojenost

Danuše ****
Pobyt v kempu a hlavně stravování v místní restauraci byl nádherný

ALTAIR ****
Kemp jsme navštívili v 07/2023 -na dvě noci -přijemný, ochotný personál, jednoduchý, ale klidný, čistý kemp

Zdena Šmídová *****
Byli jsme zde 2 noci na školním výletu. Spokojenost s ubytováním, sociálním zařízením, s panem vedoucím, který nám vyšel ve všem vstříc. Vše čisté, celý areál upravený. Možnost výletů do okolí. Velká výhoda koupaliště a dobrého občerstvení(pan vedoucí nám připravil i velmi chutné obědy a večeře na přání). Moc děkujeme. Studenti a učitelé gymnázia z Brna

Renata ***
Byly jsme ubytování 7dní. V chatce pro 5. Rok 2013.Chatka byla čistá, dostatečně velká. Kemp byl čistí, jídlo dobré. Běžně potraviny bez problémů k sehnání. Plus věci navíc. Koupaliště je menší ale moc hezké. Voda sice studenejší. Zátoka krásná, jen pro koupání doporučuji boty do vody. Jsou tam kamínky. Okolní vyžití je parádní. Spousta památek, muzeí atd. k vidění. Kemp mohu doporučit, určitě v budoucnu zavítáme zas.

Hela ****
Vyslala jsem tam babičku s dětmi a byli moc spokojený. Výhoda bazén v kempu a restaurace v okolí.

Martina ****
Dovolená na motorkách, bylo tam krásně, velice ochotná paní v restauraci. Akorát by to chtělo zlepšit toalety.

Kopel Jaroslav *****
Týdenní pobyt s karavanem byl plný zážitků jak na vodě, ve vodě a na výlety na kolech na všechny směry a spokojení. Kemp je super, hlavně přes pracovní dny kdy je klid a kdy nejsou ubytování ,, kepiči".

Tomas *****
Jsem tu ubytovan pokazde na srazu veteranu. Super ubytovani,prijemne zachazeni.Cistota, klidek atd. ???????????? Letos se opet tesime.



Recenze, názory, diskuze

Kemp Krumlov, Český Krumlov

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
07. 07. 2023
Od: Lydie

Tomuo kempu je lepší se vyhnout. Sází na spádovost a tomu to také odpovídá. Vše je jim úplně jedno. Kuchyň tedy dost mizerná, z toho co předvedla kuchyň se opravdu žít nedá. Co se týče sociálů dost pod úroveň, na to kolik si účtují za kempování. Noční klid se nerespektuje ani zákaz reprodukce. Do 5h do rána se nám tam překřikovali tři party co vyhrávali z repráků, lítaly lahve, pálili se boty a to doslova, všude bordel, ráno střepy, spodky, svršky, toaleťák a jiné poklady. Opravdu to co se tam dělo byl mazec. Nedomohli jsme se žádného pořádku, majitel arogantní a slečna co nás přišla zkasírovat za stan nás poslala do "zadele". Rozhodně nedoporučuji pro rodiny s dětma. Že to občas někomu ujede, opije se , nebo je přiměřený hluk ok. Jsme v podstatě tolerantní. Ovšem nechyat to dojít takto daleko - opravdu takto ne. Reprák v kempu po 23h nemá co dělat a případné šarvátky nejen po 23h má řešit provozovatel kepu.

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
11. 06. 2023
Od: Alex

Wie waren 4 Familien für 1 Nacht. Es gab Strom und wir wurden am Kiosk empfangen. Sanitäre Anlagen sind OK, dass man für duschen extra bezahlt ist auch bei anderen tschechischen Campingplätzen so. Der Campingplatz wird von Bootstouristen genutzt, die Kanu fahren, da er direkt an der Moldau ist und von jüngeren Leuten. Es sind knapp 2 km zufuss in die Altstadt. Preis Leistung ok

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
10. 08. 2022
Od: Wolfgang

Sehr teuer ohne Gegenleistung. Sanitär eine Zumutung, Duschen kostet extra. Alles nur Container. Das Mittelalter lässt grüßen.

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
30. 07. 2021
Od: Petr Jaškov

Majitel s prominutím arogantní idiot.Celkově v kempu bordel, sprchy a záchody špinavé, jídlo drahé a miniaturní porce. Příště raději budu spát v raftu přivázanému ke stromu než v tomto kempu.

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
11. 07. 2020
Od: Roman Klíma

Hodně podprůměrný kemp, jídlo předražené, personál nepříjemný za hodně peněz málo muziky a nejlepší bonbónek je automat s boxovací pytlem pod pergolou, kde se dá sedět do, kterého pořád někdo buší už vím kam už nikdy nepojedu.

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
12. 08. 2018
Od: Michael

Als ich am 08.08.2018 als Fußgänger ankam,war die Rezeption um 15.30 geschlossen.Also erst mal Zelt aufbauen,danach am Kiosk was trinken.Das Personal kannweder Englisch noch Deutsch.Die Übernachtung wird vom Kioskpersonal kassiert.1 Erwachsener,1 kleines Zelt 516 CZK für 2 Nächte,das ganze ohne Quittung und der Zeltanhänger nur bis 09.08.gestempelt.???Abzocke!!!Ansonsten machte der Platz einen sauberen Eindruck,die sanitären Anlagen auch.Abends wird es sehr voll,Nachtruhe ab 22 ist nicht,es war bis 01.30 Uhr sehr laut.Für Familien mit Kindern eher ungeeignet,ausser ein Mini-Trampolin,und einen Basketball-Automaten,gibt es nichts für die kurzen.Das Essen ist fast ungeniessbar,alles in fett getränkt.Dies war mit Abstand der schlechteste Campingplatz,man sollte die Behörden einschalten.

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
27. 09. 2017
Od: vladan

Byli jsme na konci srpna, velmi pohodové místo. Služby a ceny fajn. Lokalita také super, vydali jsme se i do okolních restaurací v Krumlově (můžu doporučit restaurant-leyla.cz).

Kemp Krumlov

Okres: Český Krumlov
25. 07. 2016
Od: Dušan

Hodnocení kempu?
Raději bych nehodnotil, proto že není co. O kemp se stará pár mladých, který nemají zkušenosti a podle toho to vypadá. Jídlo minimum výběru a poměrně drahé a malé porce (vyplatí se zajít do města). WC a sprchy to je teprve šílenost. U WC nedoplňují papír, tak že raději sebou a všude ještě špína. Není zde ani mýdlo či papírové utěrky a sprchy se otevírají jen na určitý čas a při velkém obsazení kempu je tedy nemožné se do nich dostat. Zázemí je nulové krom občerstvení a soc. zař. zde nic nehledejte, proto že nenajdete. :( Na svém webu píší wifi = není, nehraje ani radio. Prostě nic a za to vše chtějí 80,- za osobu což je opravdu výsměch a k tomu vás kasírují ještě dřív než máte možnost vytáhnout loď z vody.
Závěrem tedy doporučuji se tomuto kempu vyhnout. (zde už nikdy více)