Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Recenze:

Danuše ***
Zklamání za dost vysokou cenu,navonění všech chatiček silnou aviváží,v případě alergie pobyt ve dne i v noci nemožný,jedna noc strávena v autě,druhý den odjezd z kempu,nemožnost dobití baterií elektrokol,strava v restauraci chutná.kemp pouze pro mladší generaci

Danuše ****
Kemp je pro méně náročné turisty,což odpovídá nám,manžel tremp,šlo by trochu vylepšit stravování,jinak spokojenost

Danuše ****
Pobyt v kempu a hlavně stravování v místní restauraci byl nádherný

ALTAIR ****
Kemp jsme navštívili v 07/2023 -na dvě noci -přijemný, ochotný personál, jednoduchý, ale klidný, čistý kemp

Zdena Šmídová *****
Byli jsme zde 2 noci na školním výletu. Spokojenost s ubytováním, sociálním zařízením, s panem vedoucím, který nám vyšel ve všem vstříc. Vše čisté, celý areál upravený. Možnost výletů do okolí. Velká výhoda koupaliště a dobrého občerstvení(pan vedoucí nám připravil i velmi chutné obědy a večeře na přání). Moc děkujeme. Studenti a učitelé gymnázia z Brna

Renata ***
Byly jsme ubytování 7dní. V chatce pro 5. Rok 2013.Chatka byla čistá, dostatečně velká. Kemp byl čistí, jídlo dobré. Běžně potraviny bez problémů k sehnání. Plus věci navíc. Koupaliště je menší ale moc hezké. Voda sice studenejší. Zátoka krásná, jen pro koupání doporučuji boty do vody. Jsou tam kamínky. Okolní vyžití je parádní. Spousta památek, muzeí atd. k vidění. Kemp mohu doporučit, určitě v budoucnu zavítáme zas.

Hela ****
Vyslala jsem tam babičku s dětmi a byli moc spokojený. Výhoda bazén v kempu a restaurace v okolí.

Martina ****
Dovolená na motorkách, bylo tam krásně, velice ochotná paní v restauraci. Akorát by to chtělo zlepšit toalety.

Kopel Jaroslav *****
Týdenní pobyt s karavanem byl plný zážitků jak na vodě, ve vodě a na výlety na kolech na všechny směry a spokojení. Kemp je super, hlavně přes pracovní dny kdy je klid a kdy nejsou ubytování ,, kepiči".

Tomas *****
Jsem tu ubytovan pokazde na srazu veteranu. Super ubytovani,prijemne zachazeni.Cistota, klidek atd. ???????????? Letos se opet tesime.



Recenze, názory, diskuze

Tábořiště Branžež - Křineč , Nová Ves

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
28. 10. 2022
Od: Sešívaní

Krásné místo, velmi dobré a čisté soc zázemí. Kuchyně těžký nadstandard. Lze jen doporučit.

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
15. 08. 2020
Od: Kristýna Č.

Do tohoto kempu jsme se s přáteli rozhodli jet na základě kladných recenzí. Kemp mi ale zamíchal žlučí. V první řadě nechápu, proč je na stránkách vůbec ceník ubytování na den, protože pokud jeden den přijedete a druhý den ráno odjíždíte, jste tam přeci dva dny. S touto logikou, pokud bych chtěla naplánovat petidenní výlet a každý den spát v jiném kempu, platila bych tedy za 10 nocí. Na vrátnici ale byla moc milá paní, vše nám vysvětlila a tak nebyl důvod nesouhlasit a nepřiplatit si tedy za "načnutí" dalšího dne. Ubytování jsme tedy zaplatili na tři dny (dvě noci). Bohužel jsme po chvíli zjistili, že kemp je plný odpadků, všude u krajů je množství lidských výkalů včetně toaletních papírů (podařilo se nám tím zapatlat si stany), kemp byl špatně posekaný, NIKDE nebyly odpadkové koše (což asi vysvětluje ty odpadky všude), toalety v komunistickém stylu opravdu páchly a nikdy v životě jsem nepila tak odporné pivo (bylo kyselé, černé chutnalo, jako normál říznutý kolou nebo kofolou, pěna spadla do pár vteřin). Cca do hodiny bylo rozhodnuto, že druhý den ráno odjíždíme. Bohužel na recepci už nebyla milá paní, ale postarší pán, který nám na slušnou otázku, zda nám vrátí peníze za třetí den, pokud zůstaneme jen jednu noc odpověděl dost nevybíravým způsobem, že máme rezervované (poloprázdný kemp) místo a že jsme se asi zbláznili. Jeho jednání bylo zlatým hřebem. Mladě už bohužel jen vypadám a opravdu nemám ráda, když si starší muž myslí, že "tu mladou kozu prostě uřve". Hlavním argumentem nevrácení peněz bylo to, že ceny v kepmu jsou už tak nízké. Sem už nikdy víc, nechápu ty kladné recenze. Paní na recepci byla nakonec moc milá, ale celkový dojem nezachránila. Vedlejší kemp Nebe byl naproti tomu malinký, ale krásný.

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
18. 02. 2020
Od: Milan Zajicek

Romanticky kemp, slušně udržovaný, klidný, na výborném místě. dobré zázemí. Prostě fajn.

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
18. 08. 2019
Od: Libuš Josefy

Vaří výborně, kemp čistý,sympatický, ale!!!je vedle kempu Nebe,který anoncuje,že je trochu hlučnější, ale my s kolegy jsme si k ránu sbalili stany a odjeli, protože s takovými decibely jsme se nikde nesetkali...policie řekla, že to je normální...a další věc: odevzdali jsme 2 žluté karty s čísly a dvoje klíče, ale vráceno 200,-Kč nám bylo jen za jedny klíče,s odůvodněním,že k druhým nemáme potvrzení o zaplacení,....takže neseriozní jednání...ani nám při předání nebylo řečeno,že se k navrácení 200,-Kč zálohy máme proukázat nějakým potvrzením, od kterého tam mají nota bene-kopii...takže vyčuránkovství...

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
22. 07. 2016
Od: Kryštof

Tráva v kempu byla posekaná - neposekaná, dlouhá, trčela. A když prší, tak je problémem spodní voda, která hodně rychle prosakuje na povrch. Naopak příjemná je paní v bufetu a má i dobré pivo. Společenská místnost je jak z domu hrůzy a podnapilý správce to celé korunuje. Ovšem pozor - k rybníku jdete přes pozemek mladého technopříznivce, který tvrdí, že je to jeho zahrada a že vás milostivě nechá projít. Má tam hezké beachvolejbalové hříště, na kterém jsme dvakrát hráli, pak mu to začalo vadit a chtěl stovku za hodinu. Příště raději jinam, nedoporučuji.

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
21. 09. 2014
Od: pepa novák

jsou tu 4roky staré fotky kempu kemp vypadá teď jinak hlavně okolí pláže je zvelebené

Tábořiště Branžež - Křineč

Okres: Mladá Boleslav
09. 08. 2013
Od: Barbora Windrichová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli byste měli volnou chatku pro 2 dospělý a 2 děti od 13.8-16.8.2013 děkuji předem vám předem za odpověd.