Letos jsem splouval řeku Vltavu již 2x. Po dlouhé době jsem však prožil i spaní v kempu Pod Hrází. Překvapilo mě, jak se zde maká. U vjezdu do kempu žádný prach/bláto, ale asfalt, vyrostlo zde parkoviště, i záhonky se zelení. Překvapili mě zde Security, kteří tu dříve nebyli - a mile. Když dříve bylo v restauraci na terase u každého stolu jiná skupinka lidí s různými žánry hudby, které proudily z repráčků, byl to docela slušnej chaos. Líbilo se mi tak, že když byl někde povyk v noci, když už většina lidí spala, tak že přišli kluci ze Security a slušně vysvětlili, že na "diskotéku" bude prostor opět až nastane nový den :). V restauraci jsem si dal plněné knedlíky se zelím - mňam, jak od babičky :). Jediné, co bych doporučil ke změně jsou sprchy uprostřed kempu, kde se staví stany. Jsou funkční, čisté, ale pamatují spoustu let nazpátek a ve srovnání se sprchami v budově by si taky zasloužili nový šmrnc :). Děkuji za supr servis, ochotu, príma spaní v podsadovém stanu a ještě se letos 1x těším opět na shledanou! AHOOOOJ :).
(8)Všechny recenze »
Pro vložení recenze klikněte na zařízení nebo ho najděte..