Soubory cookie zlepšují funkci stránek, používáním těchto stránek souhlasíte s použitím cookie více informací
Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Nejvíce zobrazované:

Camping Olšina - Lipno

Černá v Pošumaví 3450x

Kemp Keramika

Hracholusky 2990x

Vranovská pláž - Holiday park

Vranov nad Dyjí 2844x

Nejlépe hodnocené:

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 4.6 bodů

Autocamp Slunečná

Černý Důl 4.58 bodů

Tábořiště Čepice

Čepice 4.55 bodů

Autocamping Pod Černým lesem

Žamberk 4.53 bodů

Camp Horní Lipka

Králíky 4.48 bodů

Kemp Rusava

Rusava 4.47 bodů

Poslední rezervace:

Termín od 8.8.2023 | Autocamp Jinolice
2L Chatka 2osoby+lůžkoviny+

Termín od 15.6.2023 | Rekreační areál Sázavský ostrov
15x2L ,3x4L

Termín od 21.8.2023 | Marina Týnec
4L, 2 dospělí + 2 děti

Termín od 20.5.23 | Autokemp Beroun Na Hrázi

Termín od 19.5.2023 | Aero kemp Višňová 1
4L osoby2

Termín od 30.6.2023 | RS Sycherák
2x 4L chaty s kuchyňkou....

Termín od 16.6.2023 | Kemp Podskalí
4L chatka + 2 osoby

Termín od 27.7.2023 | Autokemp Jezero
Bungalov

Termín od 17.7.2023 | Autokempink Konopáč
2L pokoj

Termín od 17.8.2023 | AUTO-AQUA-CYCLO CAMP OSTROŽSKÁ NOVÁ VES
4 osoby4L chata standard



Recenze, názory, diskuze

Vodácké tábořiště Loket, Loket

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

16. 06. 2022
Od: Zuzana Sadilková

Pokud můžete vyhněte se tomuto kempu, předražené vše , arogantní jednání, jedná role papíru před wc, další wc v části u sprch zamčené, prý je zde málo hostů, přestože kemp totálně plný.. 40 Kč za sprchu, 200,Kč za osobu, a 300 Kč za baleničko dřeva na oheň, to je v kempu pro vodáky naprostý unikát..

02. 07. 2021
Od: Jura

Uz nikdy do tohoto kempu nezavitame. Podle vseho jsou majitele podvodnici, kteri vybiraji poplatek za parkovani a druhy den vas vulgarne vykazuji z kempu pryc i presto, ze jsme meli zaplaceno i na dalsi dny. Potvrzeni o platbe (stan,parkovani,obcerstveni) nebylo vystaveno nikdy a na nic. Stejne problemy meli i dalsi navstevnici. Navic nas pani provozni nutila odstavit auta na jine soukrome pozemky s tim, ze maji ustni dohodu. Vyhnete se velkym obloukem

24. 06. 2021
Od: Jan

Perfektní kemp vzorná obsluha čisté wc vřele doporučuji

04. 02. 2018
Od: Moravec

Kemp sice krásný, ale pan majitel je sprostý hulvát a neumí se chovat ke slušným zákazníkům... V jiných kempech nám řekli, že je to u něj normální a že dělá největší problémy lidem, co mají lodě půjčené jinde než u jeho půjčovny maskáč ... Jako příklad uvedu sekání trávy v sedm ráno kolem našich stanů, když v celém kempu byly jen 4 stany... Jeho praktiky jsou založeny na monopolu, když nechce naše peníze, nevadí, utratíme je příště jinde, sprostě nadávat si nenecháme!

27. 04. 2014
Od: Lars Braun

Guten Abend, ist es möglich bei Ihnen 6 kanu\\\'s zu mieten? Die Boote benötigen wir vom 29.05 bis 01.06.

danke für Ihre Antwort.

is it possible to Rent 6 Kanus by you? we Need The Boots from 29.05 to 01.06. Thanks for your answer.

18. 06. 2012
Od: Magda Hezova

Dobry den, chci se zeptat, zda je nutne rezervovat si dopred misto, pokud bychom chteli prijet 10.8.-12.8. Dekuji Hezova

10. 05. 2012
Od: Ines Ebermann

Können wir für 8 Personen in 4 Zelten vom 18.05.-19.05.12 eine Übernachtung reservieren?

30. 07. 2011
Od: Sebastian Krummrich

hallo, haben sie noch plätze frei vom 6.7.11 bis 8.7.11 ? bitte um antwort!!!