Úvod Mapa Recenze Počasí Přihlásit Informace Schránka(0) Letní soutěž
Hledat Schránka(0) Mapa

Recenze:

Jana Košková ***
Kemp Borný nikdy víc.Sice super přístup k vodě,ale stánky zavírají už v 18hod.Restaurace ve 21hod.v apartmánu ani židle.Lednice před nohami u postele,sotva se k ní dostaneš a vyžití pro děti bída.Ani zmrzlinu nekoupíš 😡

Jitka Bocková ****
Super kemp, už několik let se sem rádi vracíme, protože je nám tu fajn. Jíťa a Dáda a Domí a Anežka ♥️

Vlasta Plzeň ****
V kempu jsme byli v chatkách koncem května 2025 a byla veliká spokojenost. Přejeme panu správci a jeho rodině, jen to Nej. Díky za to, že jste.

Jitka *****
Byla jsem tam týden moc klidné místo chatky vybavené čisté krásná příroda,majitelka úžasná ráda pojedu zase

Alena Burešová ***
4.6.25 - 6.6.25 jsme navštívili autokemp Jinolice bohužel velké zklamání co se týká chatky prostor okolo chaty neupravený tráva neposekaná podlážky které měly sloužit asi jako chodníček tak shnilé venkovní sezení před chatou taky před rozpadnutím.Za mě se tam zastavil čas někdy kolem sedmdesátých let .jinak okolí pěkné toalety v rámci asi možností celkem ucházející .Dá se tam slušně najíst

Véra *****
Moc se nám líbilo.Nemáme co vytknout.

Libuše Rendlová ****
Úžasné místo klid příjemný pan majitel rádi se znovu vrátíme

mirektatra ****
Perfektně připravený kemp. Chatky naprosto čisté a útulné, okolí upravené, koupání v přilehlém rybníce ujde, Ceny rozumné. O děti netřeba mít strach - v rybníce je asi 1m vody pro děti v dohledu z břehu. Snad jedinou věc bych vylepšiil : internetové připojení je na hranici použitelnosti, ale jsme přeci na dovolené, ne?

andre *****
kemp je v krásném prostředí Lednice cenově nejdostupnější , krásný vinný sklípek a dobrá vína ze skvělou degustací. Byli to krásně strávené 4 dny

Nesnidalova **
Kemp je sice hezky koupani strasny ceny sileny jednou a dost

Nejvíce zobrazované:

Kemp Keramika

Hracholusky 3954x

Camping Rožnov

Rožnov pod Radhoštěm 3270x

Camping & Restaurant BEZDREV

Hluboká nad Vltavou 3232x

Autocamp OASA Staňkov

Chlum u Třeboně 2963x

Nejlépe hodnocené:

Minikemp Harta

Leskovec nad Moravicí 4.64 bodů

Kemp a penzion Harasov

Harasov 4.6 bodů

Autocamp Erika

Brod nad Dyjí 4.55 bodů

Resort Čochtan s.r.o.

Lázně Bohdaneč 4.54 bodů

Moje zobrazené:

Chata Slunečná

Dolní Moravice Moravskoslezský kraj

Kemp Skiland

Ostružná Olomoucký kraj

Eurocamp Běšiny

Běšiny Plzeňský kraj

Poslední rezervace:

Termín od 2025-08-18 | Autokemp Kraskov
8 L chatka

Termín od 2025-07-13 | Autokemp Bílina Kyselka
Dobrý den, máte místo v 3l chatce?

Termín od 2025-07-18 | Kemp Dronte Kynšperk
4 místa pro stany (6 osob a 6 psů), 2 auta

Termín od 2025-07-16 | Autokemp Formanka
1 Bungalow 2Personen

Termín od 2025-07-27 | Sporthotel Barborka

Termín od 2025-07-11 | Chatová osada Olešná
2x 4L chata (dvě skupiny po 4 osobách)

Termín od 2025-07-19 | Autocamping Pod Černým lesem
6L srub

Termín od 2025-07-04 | Autocamp Červený Hrádek
Velká chatka pro 4 osoby

Termín od 2025-07-04 | Autokemp Betlém
4L.chatka vlastní sociální zařízení

Termín od 2025-08-19 | Kemp Starý Hrozenkov
Stan pro 3 + dodávka

Recenze, názory, diskuze

Viděli jste pěkné místo.. napište co se vám líbilo,
Bylo někde něco špatně.. napište co se vám nelíbilo,
např. ubytování, jídlo, soc.zař., personál, počet hvězdiček dávejte podle všeho ne hned 1 nebo 5.
Vložit nový názor »

Pro vložení recenze klikněte na zařízení nebo ho najděte..

Chatky Budovy

Okres:
09. 07. 2017
Od: Jarda

Kemp \"U Tomášků\". Tento kemp snad musí ocenit jen lidé, kterým nevadí zaplatit 50 Kč. za elektřinu s jištěním 2 v lepším případě 4 A. Navíc v kempu elektrika často vypadne . Sociálky už také hodně pamatují a navíc 5 toalet pro chlapy a 5 toalet pro ženy ,to si mohli dovolit komunisti. Nevidím důvod proč by se mělo něco takového tolerovat v dnešní době. Sprchy za 20 Kč samozřejmě pouze se studenou vodou . Kde to jsme ? Sem už nikdy ! Jediné pozitivum jsme viděli v možnosti mít s sebou psa. (172)Všechny recenze »

Camp Horní Lipka

Okres: Ústí nad Orlicí
09. 07. 2017
Od: Zdeněk Mikeš

Byli jsme tu poprvé a doufám, že ne naposled. Opravdu krásné prostředí, fajn lidi, výlety, oheň, kytárka...Děkujeme (21)Všechny recenze »

Kemp Bečov

Okres: Karlovy Vary
07. 07. 2017
Od: Jiri

KEMP JE UZAVREN!!!! (10)Všechny recenze »

tábořiště U hrocha

Okres: Benešov
05. 07. 2017
Od: macek

Kemp super jen nerad jsem odcházel.pesanovi se tam líbilo víc snad nez mně (4)Všechny recenze »

Autokemp Bučnice

Okres: Náchod
05. 07. 2017
Od: Jan Mrázek

V tomto kempu jsem byl s rodinou a 4měsíčním vnoučkem.Krásné prostředí,čisté WC i umývárny,velmi příjemný personál,obsluha kiosku,vřele doporučuji a určitě se vrátíme. (8)Všechny recenze »

Tábořiště u Karla

Okres: Benešov
04. 07. 2017
Od: Lukas

Doporucuji se Tabořišti vyhnout, protivny majitel, který neni moc nadšený ze se mu tam vubec nekdo zastaví, kdyby jsme jeli dal tak nam ani nenatoci pivo. Na zachodech netekla voda, auto nam chteli odtahnout i pres to ze vse bylo zaplacené. Také tam nejsou vítáni psi. Ceny vyšší než v kempech kde byli všechny tyto služby dostupné a v pořádku. (8)Všechny recenze »

Kemp a RS Žabák

Okres: Liberec
03. 07. 2017
Od: Petra z Liberce

Navštívili jsme restauraci s tím, že se tu po celodenním výletě na kole najíme. Na jídlo jsme čekali skoro 2 hodiny, a bylo nám připraveno jídlo, které se jíst opravdu nedalo. Nicméně paní servírka a kuchařka v jednom, to uzavřela s tím, že máme mlsný jazyk. Takže tuto lokalitu na dovolenou určitě nedoporučuji, hrůza!!! A to, jak vypadaly toalety, to snad ani nemá cenu zmiňovat. Na dnešní domu velmi zanedbaný a neudržovaný podnik, do kterého už nemám chuť se nikdy vrátit :-( (7)Všechny recenze »

Kemp Kachlička

Okres: Havlíčkův Brod
02. 07. 2017
Od: Jiří

V kempu jsem strávil noc 25.6.17 spokojenost optimální.Rozumné ceny,ale pobyt pro nenáročné turisty,kteří hledají hlavně klid a pohodu. (3)Všechny recenze »

Autocamping Rozkoš

Okres: Náchod
01. 07. 2017
Od: Marie

Kemp je super,v okolí možnost mnoha výletů.Jediný problém je tam ta voda,která je neustále špinavá a jsou v ní pořád sinice.Sice za to kemp nemůže,ale za nás,když do kempu tak k vodě,což tady nejde. (19)Všechny recenze »

Kemp Stavorek

Okres: Tábor
30. 06. 2017
Od: Petra

Tento kemp nemohu doporučit, ať už se jedná o ubytování, toalety, restauraci a jednání majitele. Dámské toalety jsou velmi zastaralé, špinavé a ne příliš udržované. Chatky odpovídají stáří, také smradlavé a peřiny nechutně špinavé. Sprchu jsem nevyužila, raději jsem se koupala v řece. Jediným plusem je nový bazén.
V kempu, kde je předpoklad kempování vodáků bych brala zakoupení snídaně jako standard bez nutnosti objednání. (13)Všechny recenze »